trta

...

...

Proizvod za biološki razkis mošta ali vina. Mlečnokislinske bakterije razgradijo surovo jabolčno kislino v na okusu milejšo mlečno kislino in CO2. Pri procesu biološkega razkisa uporabimo hrano za mlečnokislinske bakterije (Creaferm ML).
Z biološkim razkisom dobimo sveža in harmonična vina

Proizvod za biološki razkis mošta ali vina. Mlečno kislinske bakterije razgradijo surovo jabolčno kislino v na okusu milejšo mlečno kislino in CO2. Pri procesu biološkega razkisa uporabimo hrano za mlečnokislinske bakterije (Creaferm ML).
Z biološkim razkisom dobimo zaokrožena rdeča vina.

...

O podjetju

Pred 29 leti smo se začeli ukvarjati z enološkimi sredstvi in enologijo. Že takrat smo imeli jasno vizijo in verjeli smo v uspeh. Od vsega začetka smo kot prvi imeli veliko in pomembno vlogo pri razvoju in oblikovanju dejavnosti in oskrbovanju vinarjev z enološkimi sredstvi in svetovanjem njihove uporabe v enologiji.

 

Več o nas...