trta

Enološko sredstvo za razkisanje, ki enakomerno zniža vinsko in jabolčno kislino. Je proizvod, ki ne spremeni okusa( lužnat ali grenak), kar je precej prisotno in tipično pri uporabi navadnih preparatov, pomaga začeti mlečno kislinsko vrenje. Lahko ga dodamo direktno v mošt ali vino.

Vsebnost: kalcijev bikarbonat, kalijev bikarbonat in nevtralni kalijev tartrat


Doziranje: 80-90 gr/hl zniža skupno kislino za 1 gr/l.

Enološko sredstvo za razkisanje, ki zniža najprej vinsko kislino, zato moramo postopek opraviti tako da, da najprej popolnoma razkisamo 10 % vina in nato to raztopino Potaše dodamo v ostalo vino.

Vsebuje. Kalijev bikarbonat


Doziranje: 67gr/hl za znižati kislino za 1 gr/l

O podjetju

Pred 29 leti smo se začeli ukvarjati z enološkimi sredstvi in enologijo. Že takrat smo imeli jasno vizijo in verjeli smo v uspeh. Od vsega začetka smo kot prvi imeli veliko in pomembno vlogo pri razvoju in oblikovanju dejavnosti in oskrbovanju vinarjev z enološkimi sredstvi in svetovanjem njihove uporabe v enologiji.

 

Več o nas...